Over ons

Salyjo is een tussen bedrijf die helpt om voor u om de beste contacten te vinden op welk gebied dan maar ook. Wij helpen u hier dan ook graag mee. U kunt bij ons komen voor allerlei verschillende bedrijfsdiensten waarbij wij u kunnen helpen. Salyjo is opgericht door Marloes, Marloes  is dan ook de drijvende kracht achter het bedrijf. Connect is gevestigd in Nootdorp, hier werken wij hard om u te helpen met het vinden van de beste connecties. Wij werken in een team van 15 werknemers waaruit iedereen gespecialiseerd is zijn/haar eigen vak. zo kunnen wij u de beste service bieden.

Onze werkwijze

Wij als Salyjo  communiceren  graag via online platformen, zo kunt u ons ook via social media benaderen. Ook  nodigen wij u graag uit voor een face to face gesprek. Zo kunnen wij echt kennismaken met u en uw onderneming. Tijdens onze samenwerking maken wij graag met u duidelijke opdrachten met gepaste afspraken. wij staan dan ook bekend als een betrouwbaar bedrijf die altijd voor u klaar staat. 

Wilt u graag meer van ons weten, Dan sturen wij u graag de offerte op met de algemene voorwaarden. Gaat u akkoord met de voorwaarden dan willen wij graag aan de slag met uw opdracht. U wordt natuurlijk in het proces op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en overige informatie.

Contact

Wilt u toch meer te weten komen over ons of heeft u een partner/connectie nodig? Neem dan nu contact op met ons!
U kunt contact opnemen met ons via 1 van de onderstaande communicatiemogelijkheden.

Menu